Advertisement

Απεργια - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΕΔΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/10 ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ... : H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την.

Απεργια - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΕΔΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 2/10 ΚΑΙ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ... : H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την.. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Νέα παρέμβαση στο νατ για τις καθυστερήσεις των συντάξεων. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων :

24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων :

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ - OlaDeka
ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ - OlaDeka from 4.bp.blogspot.com
Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Λακεδαίμονος «ο πληθων» συμμετέχει στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 6 μαΐου 2021, ημέρα πέμπτη, και καλεί τα μέλη του στην. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την τρίτη, 18 φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και μετρό , αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει.

H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. ► πως οδηγηθήκαμε στην ματωμένη απεργία των καπνεργατών τον μάιο του 1936. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της.

Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ - Triklopodia
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ - Triklopodia from www.triklopodia.gr
24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. 24ωρη απεργία της αδεδυ την πέμπτη 6 μαΐου 2021 για την πρωτομαγιά. H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την.

Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή.

Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την τρίτη, 18 φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και μετρό , αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Λακεδαίμονος «ο πληθων» συμμετέχει στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 6 μαΐου 2021, ημέρα πέμπτη, και καλεί τα μέλη του στην. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Σε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μάιου. Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή.

24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. ► ποια ήταν τα αιτήματα των απεργών. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της.

ΑΠΕΡΓΙΑ: Δεμένα τα πλοία σήμερα | Pagenews.gr
ΑΠΕΡΓΙΑ: Δεμένα τα πλοία σήμερα | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Σε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μάιου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. 24ωρη απεργία της αδεδυ την πέμπτη 6 μαΐου 2021 για την πρωτομαγιά. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Νέα παρέμβαση στο νατ για τις καθυστερήσεις των συντάξεων. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς). Αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Νέα παρέμβαση στο νατ για τις καθυστερήσεις των συντάξεων. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr.

Posting Komentar

0 Komentar